ЛЕО ЕКСПРЕС

ЛЕО ЕКСПРЕС

ул. Владимир Поптомов 4
Димитровград,
България
25.5933344
42.0602715
UserLikes
Име: ЛЕО ЕКСПРЕС
Адрес: Димитровград, ул. Владимир Поптомов 4
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.leoexpres.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Куриерска дейност
Дейност:

Куриерски услуги

Ключови думи: куриерски услуги, куриери, куриерски доставки, лео експрес

За нас

От създаването си през 2003г. до днешна дата фирма ЛЕО ЕКСПРЕС си извоюва име на една от водещите куриерски компании в България, като разполага с офиси на територията на цялата страна.
Първокачествените куриерски услуги на ЛЕО ЕКСПРЕС биват ежедневно предпочитани както от частни лица, така и от множество фирми от различни сегменти на бизнеса.
Куриерските услуги на Лео Експрес включват приемане, обработка и разнос на стоки и документи в кратки срокове.

Към настоящият момент ЛЕО ЕКСПРЕС предоставя услугите си в над 100 населени места, като за целта разполагаме с мониторинг центрове и офиси в 42 града с тенденция за разрастване на дейността. Изградената до настоящият момент национална структура за експедиране и транспортиране на пратки, позволява на контрагентите ни, осъществяващи дейността си в национален мащаб, да ползват услугите на куриерска фирма Лео Експрес навсякъде при еднакви преференциални условия. В дългосрочен план фирмата има за цел да разшири своята дейност в държавите членки на ЕС, както и увеличаване параметъра на предлаганите от нея услуги.

ЛЕО ЕКСПРЕС притежава удостоверение №006/20.11.2003г. от Комисията за регулиране на съобщенията за извършване на неуниверсални пощенски услуги.
Изграденият от Лео Експрес ЕООД автопарк включва повече от 150 автомобила, като се стремим ежегодно той да бъде обновяван и разширяван.
За да оптимизираме процесите на обработка на Вашите пратки, ние използваме модерен софтуер, с които клиента може да проследи движението на своята пратка, във всеки един момент .
С цел предпазване съдържанието на Вашите пратки от повреждане, ние разполагаме с:
- луксозни картонени пликове,
- самозалепващи се полиетиленови пликове в различни размери;
- картонени кутии,
Приемане на пратки от офиса или дома на подателя, както и от офисите на Лео Експрес;




 

Открийте ни в Google+